ZAHAJUJEME PRODEJ PŘEDPLATNÉHO PRO SEZÓNU 2024/2025!
10.5.2024
Od pondělí 13. května 2024 si můžete v prodeji předplaného v pasáži Divadla Jiřího Myrona zakoupit předplatné na příští sezónu. Od středy 15. května si předplané můžete pořídit i on-line.
 
PROMĚNY A KONSTANTY jsme zvolili jako motto 106. sezóny Národního divadla moravskoslezského. PROMĚNY (a tedy i zázraky, zázraky proměny) jsou podstatou divadelního umění! KONSTANTOU je samotné médium zvané DIVADLO! Funguje již několik tisíc let, a přes mnohé vynálezy, které mu zejména v průběhu posledních dvou století chtěly a chtějí konkurovat, žije stále dál, k naší vzájemné radosti. Radosti ze vzájemného živého setkání všech zúčastněných. Teď a tady! A konstantou je i naše Národní divadlo moravskoslezské, největší a nejstarší kontinuálně působící umělecká instituce v Ostravě, a jeho divadelní budovy." Jiří Nekvasil, ředitel NDM.
 
Vybrat si letos můžete z 16 předplatitelských skupin, které jsme pro Vás sestavili podle žánrů, podle budovy divadel či hracích dnů. Ušetřit tak můžete od 30 do 80 % z ceny vstupného. Navíc zakoupením předplaného získáváte slevu 20 % při zakoupení vstupenek na jednotlivá představení mimo Vaši předplatitelskou skupinu. Prolistujte si naše brožury příští sezóny a vyberte si z bohaté nabídky předplatného. Více informací ZDE.