PŘÁTELSKÉ SETKÁNÍ K POCTĚ JANY TOMSOVÉ
13.5.2024
Přátelské setkání k poctě Jany Tomsové, která nás opustila po krátké těžké nemoci 8. května 2024, proběhne 16. května 2024 v 15 hodin ve slavnostním sále Emanuela Bastla v Divadle Jiřího Myrona. Od 17 hodin bude volné pokračování v baru Ve Dvanáctce.
 
Vážení kolegové, přátelé,

dovoluji si vás jménem souboru muzikálu a ředitele NDM Jiřího Nekvasila pozvat na přátelské setkání k poctě a vzpomínkám na naši milou, drahou kolegyni, paní Janu Tomsovou.
 
Členkou souboru na pozici taneční mistr a asistenkou choreografie byla Jana Tomsová od roku 2010. Patřila mezi nejoblíbenější a nejobětavější kolegyně. Pracovala vždy s maximálním nasazením a naší největší oporou byla zejména v době covidové. Takřka do poslední chvíle před každým představením zkoušela s novými alternacemi a záskoky a často právě díky ní jsme v té těžké době byli schopni naše představení odehrát.
Přes maximální osobní nasazení, často jen zpovzdálí, sledovala naše úspěchy a radovala se z nich. Poslední týdny už s námi nezkoušela, avšak stále jsme do poslední chvíle věřili, že se opět mezi nás vrátí. Bohužel, už se tak nestane.
Janička chybí a bude chybět!
 
Gabriela Petráková, šéfka souboru muzikálu NDM
(a s ní všichni členové souboru muzikálu i opery NDM)